Αρχική InfoSchool Λύκειο Education Festival 2012 (μέχρι 30/3)

Education Festival 2012 (μέχρι 30/3)

Ρόδα, τσάντα και… computing school! Όταν η τεχνολογία συναντά το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες και των καλύτερων high-tech experts! Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή προσφέρει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μια σειρά 10 δωρεάν σεμιναρίων, πάνω σε καίρια ζητήματα που αφορούν στην «τέχνη» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, διεισδύοντας στα μονοπάτια της υψηλής τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Η 4η εβδομάδα COMPUTING SCHOOL -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή- ξεκινά τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, με το ενδιαφέρον σεμινάριο «Γεωχωρικές βάσεις δεδομένων».

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν, είναι τα εξής: «Computers: change the way you live», «Το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», «Ο κόσμος των video games», «Ανοιχτό λογισμικό και επιχειρήσεις», «Securing Wireless Networks».

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.