Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness ΕΦΕΤ και αρτοποιοί συμπράττουν για να μειωθεί το αλάτι στο ψωμί

ΕΦΕΤ και αρτοποιοί συμπράττουν για να μειωθεί το αλάτι στο ψωμί

Σε κοινές δράσεις με τη Διεύθυνση Διατροφικής Πολιτικής και Ερευνών του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων για μείωση του αλατιού στο ψωμί συμφώνησε η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Μ. Μούσιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ι. Μάνος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.) και εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και του Γενικού Χημείου του Κράτους συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΕΦΕΤ, υπό την προεδρία του Προέδρου του ΕΦΕΤ κ. Ιωάννη Τσιάλτα. Η μείωση του αλατιού αποτελεί προτεραιότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, διότι οι περισσότερες χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, καταναλώνουν περισσότερο αλάτι από όσο χρειάζεται ο οργανισμός μας με δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.