Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Ελάτε να μάθετε τα μυστικά του πιάνου και να αγαπήσετε την κλασική μουσική στο Piano Camp

Ελάτε να μάθετε τα μυστικά του πιάνου και να αγαπήσετε την κλασική μουσική στο Piano Camp

Η διδασκαλία του πιάνου είναι μια δραστηριότητα η οποία απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις τόσο πιανιστικές όσο και παιδαγωγικές, πολυετείς σπουδές, ικανότητα εφαρμογής θεωρητικών μοντέλων, ευαισθησία αλλά και εξειδίκευση. Εξαιρετικά κρίσιμα είναι τα πρώτα βήματα ενός αναπτυσσόμενου πιανίστα καθώς με μια σωστή καθοδήγηση μπορεί να προχωρήσει αλματωδώς και να αποφευχθούν μελλοντικές δυσκολίες.

Το Piano Camp που πραγματοποιείται από τις 26 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου υπό την επίβλεψη του βραβευμένου παιδαγωγού πιάνου καθ. Κοσμά Λάπατα αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τις βασικές προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης διδασκαλίας πιάνου – είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο – μέσα από τις γενικότερες αρχές μάθησης όπως αυτές εφαρμόζονται στη διδασκαλία του πιάνου. Κατά τη διάρκεια του Piano Camp θα συζητηθούν θέματα όπως Ζέσταμα, Ενδυνάμωση, Ανάγνωση Παρτιτούρας, Μελέτη και Τρόποι Μελέτης, Τεχνική, Μελωδία, Ρυθμός, Ερμηνεία, Μηχανισμός Μνήμης και Αντιμετώπιση Άγχους – Τράκ.

10557428_10153391453903764_5530544998764108180_n

To Piano Camp απευθύνεται σε ηλικίες 4-16, και είναι ανοιχτό σε σπουδαστές ωδείων, μουσικών σχολών, μουσικών σχολείων και φυσικά σε παιδιά και εφήβους που δεν εχουν έρθει ΠΟΤΕ σε επαφή με το μαγικό αυτό όργανο και θα ήθελαν να δοκιμασουν τις δυνάμεις, την κλίση, την έφεση ή το ταλέντο τους. Στόχος είναι η ενθάρρυνση, η υποστήριξη, η έμπνευση, ο ενθουσιασμός, η αγάπη και το πάθος για τη μουσική. Ελάτε να μοιραστούμε το ταλέντο, το φώς, το όνειρο και το θαύμα της μουσικής.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-Ατομικό Μάθημα (26/6, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7)
-Ανοιχτό Μάθημα
-Ζέσταμα - Ενδυνάμωση
-Ανάγνωση Παρτιτούρας
-Μελέτη - Τρόποι Μελέτης
-Μηχανισμός Μνήμης
-Αντιμετώπιση Άγχους - Τράκ
-Ρεσιτάλ των συμμετεχόντων (31/7)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6972 - 844 207


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.