Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Epic Mickey: Αλλάξτε τον «κόσμο» του Μίκυ Μάους στο Nintendo Wii

Epic Mickey: Αλλάξτε τον «κόσμο» του Μίκυ Μάους στο Nintendo Wii

Το Disney Epic Mickey είναι ένα platform action/adventure παιχνίδι για τo Nintendo Wii όπου πρωταγωνιστεί ο πιο εμβληματικός ήρωας της Disney, ο Μίκυ Μάους.

Στο Epic Mickey, ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο του Μίκυ Μάους σε μια επική περιπέτεια δημιουργικότητας και ανακάλυψης. Ο Μίκυ βρίσκεται στην Wasteland, έναν παράλληλο κόσμο αποτελούμενο από ξεχασμένες δημιουργίες της Disney, όπου ο παίκτης έχει τη μοναδική ικανότητα να χρησιμοποιεί το χρώμα και το διαλυτικό χρώματος για να αλλάξει δυναμικά το περιβάλλον και να ορίζει ταυτόχρονα το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο Μίκυ για να γίνει ένας επικός ήρωας.

Χρησιμοποιώντας το χρώμα και το διαλυτικό, δηλαδή την πρώτη ύλη των κινούμενων σχεδίων και τα εργαλεία του Μίκυ για να διαμορφώσει τον κόσμο του, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την εξέλιξη της ιστορίας. Πίσω από την ριζοσπαστική προσέγγιση “Playstyle Matters” της Disney Interactive Studios, όπου ο παίκτης είναι εκείνος που ορίζει το στυλ παιχνιδιού, βρίσκεται ο Warren Spector, φωστήρας της βιομηχανίας των games. Μέσα από το “Playstyle Matters”, oι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν δημιουργικά τις διάφορες προκλήσεις που θα συναντήσουν και να εξερευνήσουν όλες τις πιθανές εκδοχές και εκβάσεις της ιστορίας, ενώ οι επιλογές τους θα έχουν άμεσες συνέπειες στην πλοκή της.

Χρησιμοποιήστε το χρώμα και το διαλυτικό για να αλλάξετε τον κόσμο, αλληλεπιδράστε με φίλους και εχθρούς και βγείτε νικητής στις δοκιμασίες.
Επιλέξτε εσείς την διαδρομή του Μίκυ για να γίνει επικός ήρωας επειδή το «στυλ παιχνιδιού μετράει» και οι επιλογές σας θα αλλάξουν την έκβαση του παιχνιδιού.
Εξερευνήστε το περιβάλλον και λύστε τις προκλήσεις σε έναν εναλλακτικό κόσμο της Disney που κυβερνάται από τον Oswald το τυχερό κουνέλι, τον πρώτο διάσημο χαρακτήρα κινούμενων σχεδίων του Walt Disney.
Ταξιδέψτε στις διάφορες περιοχές της Wasteland μέσω κλασικών επιπέδων platforming που έχουν εμπνευστεί από τις ταινίες κινούμενων σχεδίων και τις μικρού μήκους περιπέτειες της Disney.
Ζήστε μια καινοτόμα εμπειρία που συνδυάζει στοιχεία platforming, action/adventure και ελαφρά στοιχεία RPG.
Συλλέξτε πάνω από 75 εικονικές καρφίτσες Disney ολοκληρώνοντας δοκιμασίες, αναζητήσεις και ανακαλύπτοντας κρυμμένα συλλεκτικά αντικείμενα.

Κυκλοφορία: Από τις 25 Νοεμβρίου στις κονσόλες σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.