Αρχική InfoTeens Style Έτοιμοι για σερφ από τη Swatch Proteam

Έτοιμοι για σερφ από τη Swatch Proteam

Τρία «ανήσυχα» ρολόγια που σχεδιάστηκαν από μέλη της Swatch Proteam, της ομάδας αθλητών σε extreme sports που χορηγεί η Swatch, αποτελούν τη νέα συλλογή της εταιρείας. Τα τρία μοντέλα συνδυάζουν τεχνικά με δημιουργικά στοιχεία για να αποδώσουν στα ρολόγια την ένταση και το πνεύμα του snowboarding και του surfing.

Τυρκουάζ και μαύρο είναι τα δύο χρώματα που χρησιμοποίησε η Anne Flore Marxer στο ρολόι που σχεδίασε, το New Gent Wonder Flora, για να δημιουργήσει έντονη αντίθεση και δυναμισμό.

Από την άλλη, το New Gent High Wonder, «φιλοξενεί» στο μαύρο καντράν του ένα κοπτικό βουνού, ακριβώς για να θυμίζει στους fans του snowboarding ότι είναι ώρα για slopes στις πλαγιές. Ο δημιουργός του είναι ένας από τους πιο ριψοκίνδυνους και άρτιους τεχνικά snowboarders, o Xavier De Le Rue.

Το New Gent Wonder Inspiration, αποτυπώνει με κινηματογραφικό τρόπο όλη τη δράση του surfing. H Kassia Meador, μια από τις καλύτερες long-boarders του κόσμου, το σχεδίασε ακριβώς για όλους εκείνους που απλώς δεν μπορούν να μείνουν χωρίς δράση για πολύ!

Οι τιμές των τριών ρολογιών κυμαίνονται μεταξύ 50 και 65 ευρώ και είναι διαθέσιμα ήδη στα καταστήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.