Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αρχική Εκδηλώσεις Παιδιά, ελάτε να διαβάσουμε τα βιβλία της κυρίας Σιντορέ στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δ. Χαλανδρίου (14/1)

Παιδιά, ελάτε να διαβάσουμε τα βιβλία της κυρίας Σιντορέ στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δ. Χαλανδρίου (14/1)

Τα βιβλία της κυρίας Σιντορέ προσκαλούν τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους να τα ανακαλύψουν αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 12:30 στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δ. Χαλανδρίου Μίμης Βασιλόπουλος.

Η κυρία Σιντορέ, μια δασκάλα αλλιώτικη απ' τις άλλες, ήρθε με όπλο μια κιθάρα για να καταπολεμήσει την ανορθογραφία αλλά και τη μαθητική ανία!Διαβάστε τις ιστορίες, ακούστε τα τραγούδια, παίξτε τα παιχνίδια αυτού του βιβλίου για να μάθετε διασκεδάζοντας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας.

Η σειρά βιβλίων με CD της κυρίας Σιντορέ φτιάχτηκε για να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν ορθογραφία και γραμματική με διασκεδαστικό τρόπο. Αποτελείται από δύο βιβλία, το πρώτο είναι "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" και το δεύτερο "Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι".

Παιδική Βιβλιοθήκη Δήμου Χαλανδρίου "Μίμης Βασιλόπουλος"

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ, Χαλάνδρι

210-6801654

Εκδήλωση:
Παιδιά, ελάτε να διαβάσουμε τα βιβλία της κυρίας Σιντορέ στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δ. Χαλανδρίου (14/1)
Κόστος:
Δωρεάν
Χώρος:
Παιδική Βιβλιοθήκη Δήμου Χαλανδρίου "Μίμης Βασιλόπουλος"
Διεύθυνση:
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ, Χαλάνδρι 210-6801654 + Χάρτης Google

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.