Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αρχική Εκδηλώσεις "Το πολύχρωμο παραμύθι", η αγαπημένη κουκλοθεατρική παράσταση επιστρέφει στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (από 23/4)

"Το πολύχρωμο παραμύθι", η αγαπημένη κουκλοθεατρική παράσταση επιστρέφει στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (από 23/4)

Το "Πολύχρωμο Παραμύθι", η κουκλοθεατρική παράσταση που εδώ και δέκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει επεξεργασμένη και ανανεωμένη στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο People & Puppets' Svit.Η υπόθεση της παράστασης:

"Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια χώρα ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα...". Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιο είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούργιους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.

Στο έργο αναπτύσσεται με κατανοητό τρόπο όχι μόνο η αξία της φιλίας, αλλά και η σημασία της διαφορετικότητας, έτσι τα παιδιά μέσα από την ιστορία με τα χρώματα μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το άλλο.

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία - Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Παίζουν:
Τέρρυ Μήτρου, Δημήτρης Μάκκας

Διάρκεια: 50 λεπτά

Μια παράσταση για παιδιά 1,5 - 3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Πότε: Κάθε Κυριακή στις 11:00

Εισιτήρια
Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8€
Οικογενειακά: 3 ατόμων 21€ και 4 ατόμων 28€

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων 

Αγίων Ασωμάτων 6, Μοναστηράκι

2118009838

Εκδήλωση:
"Το πολύχρωμο παραμύθι", η αγαπημένη κουκλοθεατρική παράσταση επιστρέφει στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (από 23/4)
Χώρος:
Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Διεύθυνση:
Ασωμάτων 6
Μοναστηράκι,
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211-8009838

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.