Αρχική InfoMommy Νέα "Faces" στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

"Faces" στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Μια έκθεση εμπνευσμένη από την ταινία «Faces» (Πρόσωπα) του Τζον Κασσαβέτη (1968) παρουσιάζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 3 Απριλίου έως την 1 Ιουλίου 2012.

Στην έκθεση "Faces" συμμετέχουν 15 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα των εξής καλλιτεχνών: Τζον Κασσαβέτης, Morton Bartlett, Samuel Beckett, Claude Cahun, Pierpaolo Campanini, Edy Ferguson, Διονύσης Καβαλλιεράτος, Κάρολος Κουν, Margherita Manzelli, Ηλίας Παπαηλιάκης, Ugo Rondinone, Λουκάς Σαμαράς, Thomas Schütte, Cindy Sherman, Lorenzo Tenchini, Miroslav Tichý, Ryan Trecartin, Rosemarie Trockel, Lisa Yuskavage.

Της έκθεσης επιμελήθηκε ο Πάολο Κολόμπο.

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ και 4 ευρώ (μειωμένα)

Προπώληση εισιτηρίων από τα καταστήματα Public, Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου και Ιανός, από τα εκδοτήρια της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109, 12:00-21:00), τηλεφωνικά στο 210-9005800, καθώς και ηλεκτρονικά στο www.sgt.gr .

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Τρίτη κλειστά
Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 17:00-21:00
Σάββατο-Κυριακή: 12:00-21:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.