Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Game World 2011: Η μεγαλύτερη έκθεση video games στη Θεσσαλονίκη (από 21/5)

Game World 2011: Η μεγαλύτερη έκθεση video games στη Θεσσαλονίκη (από 21/5)

H μεγαλύτερη έκθεση video games διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και στον πολυχώρο του Μύλου. Οι επισκέπτες του «Game WORLD 2011» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, σε έκταση 1000 τετραγωνικών μέτρων!

Η πρωτοποριακή έκθεση «GAME WORLD 2011», αποτελεί για τους επισκέπτες της μια ζωντανή αναδρομή την ιστορία και την εξέλιξη των video games. Παράλληλα έχει ως στόχο να μυήσει όλους τους επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων, πάνω στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και στον ψηφιακό κόσμο. Ανάλογες εκθέσεις απολαμβάνουν παγκόσμια αποδοχή, προσελκύοντας εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου.

H «GAME WORLD 2011» δεν είναι μια απλή έκθεση για video games, αλλά ένα περιπετειώδες διαδραστικό παιχνίδι τεχνολογικής δράσης για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία των τελευταίων δεκαετιών, την εξέλιξη των πιο δημοφιλή video games, σε υπολογιστές και κονσόλες, αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μύλου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα retro ηλεκτρονικά παιχνίδια, δηλαδή τους προγόνους των υπερσύχρονων σημερινών video games, όπως Pac-man, Tetris, Pong, Publes, Space Invaders και πολλά άλλα κλασικά του είδους, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του gaming, όπως Microsoft, Sony και Nintendo.
Τα παιδιά θα γνωρίσουν έναν κόσμο λιγότερο ψηφιακό, ενώ οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τις δικές τους παιδικές δραστηριότητες.

Η έκθεση, όμως, δεν αποτελείται μόνο από γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια του παρελθόντος. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρος του Μύλου θα παρουσιάζονται οι νέες τεχνολογίες του gaming, πρωτοποριακά παιχνίδια, που χαρίζουν συναρπαστική δράση, περιπέτεια και μοναδικές εμπειρίες! Όπως KINECT for Xbox360, το νέο τρόπο διασκέδασης παίζοντας χωρίς να χρησιμοποιείται κανένα χειριστήριο, το νέο τρισδιάστατο 3DS, PS3, PSP, DS, Wii, PC και άλλα, για ατελείωτο gaming.

Με την είσοδο σας, παίξτε δωρεάν σε όλα τα παιχνίδια της έκθεσης!

Τί: GAME WORLD 2011
Πότε: Από 21 Μαΐου εως 30 Ιουνίου 2011
Πού: Στο πολυχώρο του «Μύλου», Ανδρέου Γεωργίου 56, τηλ. 2310 551-836
Ημέρες Λειτουργίας και ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα εως Παρασκευή: 17:00 εως στις 23:00 και Σάββατο & Κυριακή 11:00πμ εως τις 23:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.