Αρχική InfoTeens Νέα GOOD DEALS II: Ακόμα μία ανατρεπτική γευστική προσφορά

GOOD DEALS II: Ακόμα μία ανατρεπτική γευστική προσφορά

Φαγητό έξω και διασκέδαση. Το καλύτερο των παιδιών, κάθε ηλικίας. Γιατί λατρεύουν την έξοδο στα Goody's. Τώρα όμως και των γονιών, χάρη σε μία ακόμα ανατρεπτική γευστική προσφορά στα εστιατόρια Goody’s: Goody’s club με αναψυκτικό, μόνο με 3.5 ευρώ!

Η Goody’s, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων συνεχίζει το πετυχημένο πρόγραμμα GOOD DEALS και παρουσιάζει μια νέα απολαυστική προσφορά: έως τις 5 Ιουνίου όλοι οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το all time classic Goody’s Club μαζί με αναψυκτικό, μόνο με 3,5 ευρώ!

Το πρόγραμμα GOOD DEALS μία σημαντική πρωτοβουλία της Goody’s που ήδη έχει βρει εντυπωσιακή ανταπόκριση από τους καταναλωτές της συνεχίζεται, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία ελληνική αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών και ιδιαίτερα των νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην ενέργεια:
www.goodysnet.com ή www.facebook.com/goodysnet

Good Deals II, έως 5 Ιουνίου, φυσικά στα εστιατόρια Goody’s!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.