Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Google Drive: Το νέο καμάρι της Google

Google Drive: Το νέο καμάρι της Google

Αν είστε φαν της αποθήκευσης στο σύννεφο (cloud storage) και έχετε δοκιμάσει το Dropbox ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα, ίσως ήρθε η ώρα να δείτε και το Google Drive. Πρόκειται για την απάντηση της Google στην κυριαρχία του Dropbox, εκμεταλλευόμενη τον μεγάλο αριθμό χρηστών που χρησιμοποιεί υπηρεσίες Google. Αν για παράδειγμα έχετε Gmail, χρησιμοποιείτε τα Google Docs και γενικά στηρίζετε τη Google, θα σας φανεί υπερβολικά χρήσιμο.

Δίνεται η δυνατότητα να έχετε σημαντικά έγγραφα και αρχεία αποθηκευμένα σε ένα χώρο μεγέθους 5GB (για αρχή και ΔΩΡΕΑΝ), ώστε να έχετε πρόσβαση από όποιον υπολογιστή θέλετε. Πλέον η εποχή προωθεί την cloud αποθήκευση και αν δεν γνωρίζατε πολλά μέχρι τώρα, ίσως η Google αποτελεί σημαντικό λόγο. Το Google Drive υποστηρίζει περισσότερους από 16 τύπους αρχείων, ενώ οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα από το σύννεφο στο desktop που επιθυμούν κάθε φορά.

Αν και τα Dropbox, SugarSync, SkyDrive μπορούν να καμαρώνουν πως έχουν ήδη το δικό τους φανατικό κοινό, το σίγουρο είναι πως το Google Drive δεν θα περάσει (και ήδη δεν περνάει) απαρατήρητο.

ΠΗΓΗ: http://www.neolaia.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.