Αρχική Uncategorized H Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν σε γονείς και μαθητές στη Θήβας (1/6)

H Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν σε γονείς και μαθητές στη Θήβας (1/6)

O Δήμος Θηβαίων διοργανώνει στα πλαίσια του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ μία ακόμα πρωτότυπη και εκπαιδευτική δράση την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

Μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου θα συγκεντρωθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λατουφίου, στις 9.30 π.μ. για να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην ημερίδα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ. Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι η Πρωταθλήτρια του Ακοντισμού κα Άννα Βερούλη και ο Εκπαιδευτικός-Αθλητής κος Νίκος Μιχαλόπουλος που θα μοιραστούν με τα παιδιά τις αξίες ζωής που βιώνει κάποιος στο χώρο του αθλητισμού.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι τα μέλη της τοπικής ομάδας του προγράμματος στη Θήβα: ο παιδίατρος κος Λώλος Π. και ο εκπαιδευτικός-διατροφολόγος κος Μπαρούτας Α.

Οι διοργανωτές της ημερίδας – η Δ.Η.Κ.Ε.Θ., η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. – υπόσχονται πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ στη Θήβα, όπως πολλή ζωγραφική, μουσική, τραγούδι, χορό και μαγειρική!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.