Αρχική InfoMommy Υγεία H Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει και χαρίζει υγεία

H Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει και χαρίζει υγεία

Το να μπορούμε να προλαμβάνουμε τα προβλήματα υγείας κάνοντας τις κατάλληλες προληπτικές εξετάσεις είναι εξαιρετικό και πρέπει να αρχίσει να μας γίνεται συνείδηση όλο και περισσότερο. Σε  αυτό βοηθούν όλο και πιο συχνά οι πρωτοβουλίες των φορέων, οργανισμών και κέντρων που έχουν σχέση με την υγεία.

Στις 10 Ιουλίου 2012, η Ευρωκλινική Παίδων κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με πλήθος εκδηλώσεων και happenings, καθώς και σημαντικές προσφορές υγείας για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα προσφέρει:
30% έκπτωση στις εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις στα Εξωτερικά Ιατρεία
10% έκπτωση στα έξοδα νοσηλείας
10 δωρεάν επισκέψεις σε Παιδίατρο, Παιδοκαρδιολόγο, Παιδο-Οφθαλμίατρο, Παιδο-ΩΡΛ, Παιδοδιαιτολόγο, Παιδο-Ορθοπαιδικό, Παιδοχειρουργό, Παιδορευματολόγο, Παιδο-Ενδοκρινολόγο, Παιδο-Ουρολόγο, Παιδοπλαστικό, Παιδοδερματολόγο

Οι προσφορές ισχύουν για το δεκαήμερο – από Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και τη Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 – για όσους τηλεφωνήσουν για να κλείσουν το ραντεβού τους. Τηλέφωνα για ραντεβού από Δευτέρα έως και Παρασκευή 210 8691956 (09.00-15.00), 210 8691911 (15.00-21.00) και για το Λογιστήριο Ασθενών 210 8691925.

Λίγα λόγια για την Ευρωκλινική Παίδων
Από το 2002, η Ευρωκλινική Παίδων, μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική, έχει απαλύνει τον πόνο σε 250.000 παιδιά και έχει νοσηλεύσει 40.000 παιδιά, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί. Παρέχει άριστη ιατρική φροντίδα από κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο στη φροντίδα των παιδιών, σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.