Αρχική InfoMommy Ομορφιά H λύση για τις ραγάδες ακούει στο όνομα "Mustela"

H λύση για τις ραγάδες ακούει στο όνομα "Mustela"

Σας έμειναν «δώρο» μετά την εγκυμοσύνη ή από κάποια αυξομείωση βάρους. Όπως και να έχει, οι ραγάδες είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, που αρχίζει να μας ενοχλεί όλο και πιο έντονα καθώς τα ρούχα μας γίνονται περισσότερο... αποκαλυπτικά τώρα το καλοκαίρι. Ας δούμε με ποιους τρόπους θα τις προλάβετε, αλλά και θα τις αντιμετωπίσετε.

Για να τις προλάβετε
Προσέξτε τις αυξομειώσεις στο βάρος σας. Αν θέλετε να χάσετε κάποια κιλά, συμβουλευτείτε έναν ειδικό για σταθερό αποτέλεσμα, αλλά μην παραλείπετε και την άσκηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
2. Πίνετε το λιγότερο 8 ποτήρια νερό την ημέρα.
3. Μην ξεχνάτε την καθημερινή ενυδάτωση του σώματος.

Για να τις αντιμετωπίσετε
Το πρόβλημα προέρχεται από βλάβη που εντοπίζεται στο δίκτυο των κολλαγόνων ινών του χορίου ή του κυρίως δέρματος. Από κει και έπειτα, στόχος της παρέμβασης είναι η πυκνότητα των ινών κολλαγόνου στα σημεία όπου εμφανίστηκαν οι ραγάδες. Με τις κρέμες για ραγάδες με στοχευμένη δράση θα προλάβετε την εμφάνισή τους ή θα μειώσετε τις ήδη υπάρχουσες.
Δοκιμάστε την Vergetures Double Action, Mustela. Με συνδυασμό φυτικών συστατικών, συμβάλει στη μείωση των ραγάδων και ενεργοποιεί την παραγωγή του συνδετικού ιστού στήριξης του δέρματος. Κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.