Αρχική Νέα H Νεραϊδόσκονη είναι μια Νεράιδα του Νερού και δίνει σε όλους συμβουλές για εξοικονόμηση νερού!

H Νεραϊδόσκονη είναι μια Νεράιδα του Νερού και δίνει σε όλους συμβουλές για εξοικονόμηση νερού!

Με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας της Disney, «Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση», η Audio Visual προσφέρει αποκλειστικά στο infokids.gr τις συμβουλές της Νεραϊδόσκονης για το πώς θα εξοικονομούμε νερό, δείχνοντας το σεβασμό μας στη φύση, αλλά και τους συνανθρώπους μας. 

Το νερό είναι μια από τις πιο πολύτιμες πηγές ενέργειας. Κάθε Νεράιδα του Νερού αναλαμβάνει να προστατεύσει τη φύση φροντίζοντας να εξοικονομεί νερό. Διάβασε τις παρακάτω απλές συμβουλές και εφάρμοσέ τις και εσύ, αν θες να γίνεις Νεράιδα του Νερού:

* Φρόντισε να γεμίζεις σωστά το πλυντήριο πιάτων πριν το βάλεις σε λειτουργία και να το ρυθμίζεις πάντα στην οικονομική πλύση ή σε πλύση εξοικονόμησης νερού.
Με αυτό τον τρόπο μπορείς να εξοικονομήσεις περισσότερα από 13.626 λίτρα νερού, το χρόνο!

* Κλείνε τη βρύση όταν βουρτσίζεις τα δόντια σου και κλείνε το ντους όταν σαπουνίζεις το σώμα και τα μαλλιά σου.
Με αυτό τον τρόπο μπορείς να εξοικονομήσεις περισσότερα από 13.626 λίτρα νερού, το χρόνο!

* Χρησιμοποίησε σκούπα αντί για το λάστιχο, όταν καθαρίζεις τη βεράντα και τον κήπο σου.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς κάθε φορά, περισσότερα από 570 λίτρα νερού!

* Ρίξε ταμπλέτες χρώματος στο καζανάκι σου. Αν το χρώμα εμφανίζεται στη λεκάνη χωρίς να έχεις τραβήξει το καζανάκι, υπάρχει διαρροή… κάλεσε κάποιον επαγγελματία για να τη διορθώσει άμεσα.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσεις περίπου 1.514 λίτρα νερού, το μήνα!

* Όταν ανοίγεις τη βρύση και προσπαθείς να ρυθμίσεις το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία, φρόντισε να τοποθετείς μια λεκάνη από κάτω ώστε να μαζεύεις το νερό που τρέχει. Αυτό το νερό μπορείς στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσεις για να ποτίσεις τα φυτά σου.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς περίπου 750 με 1.150 λίτρα νερού, το μήνα!

* Γέμισε ένα δοχείο με πέτρες και νερό και τοποθέτησέ το στο καζανάκι σου. Με αυτό τον τρόπο το καζανάκι θα χρειάζεται λιγότερο νερό για να γεμίσει.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς περίπου 40 λίτρα νερό την ημέρα!

* Μην ξεπαγώνεις τα κατεψυγμένα τρόφιμα, τοποθετώντας τα κάτω από τη βρύση. Δείξε προνοητικότητα και βγάλε τα τρόφιμα από την κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ. 
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς από 190 έως 570 λίτρα νερό το μήνα!

* Αν πλένεις τα πιάτα στο χέρι, μην αφήνεις το νερό να τρέχει για να τα ξεπλύνεις. Γέμισε με νερό μια λεκάνη και ξέβγαλε εκεί τα σαπουνισμένα κουζινικά σου.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς από 760 έως 1.800 λίτρα νερό το μήνα!

* Προσπάθησε να μην παίζεις με το λάστιχο του κήπου ή της βεράντας, σπαταλώντας το νερό, όταν ποτίζεις τα λουλούδια σου.
Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείς μέχρι και 40 λίτρα νερό το λεπτό!

** Μπορείς να δεις τις νέες περιπέτειες της Τίνκερμπερλ και να γνωρίσεις όλες τις αγαπημένες σου νεράιδες στην ταινία «Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση» από τις 30 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.