Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια H Οδύσσεια της Ζέτας Δούκας στο Εθνικό

H Οδύσσεια της Ζέτας Δούκας στο Εθνικό

Μπορεί το μέλλον της σειράς "Βασιλιάδες" να είναι αβέβαιο ακόμα και η όμορφη ηθοποιός να ομολόγησε φέτος το καλοκαίρι ότι πλέον ζει με πολύ λίγα χρήματα, στο καθαρά επαγγελματικό πεδίο όμως, η καριέρα της μόνο ανοδική πορεία εμφανίζει. Έτσι, φέτος το χειμώνα, η Ζέτα Δούκα θα παίζει στο Εθνικό Θέατρο στην Οδύσσεια του διακεκριμένου βρετανού σκηνοθέτη Robert Wilson. Μαζί της η Μαρία Ναυπλιώτου και η Βίκυ Παπαδοπούλου συνθέτουν μία τριάδα γοητευτικών γυναικών, σε έναν θίασο που αποτελείται από πολλά σημαντικά ονόματα του χώρου της υποκριτικής, όπως η Λυδία Κονιόρδου, ο Αλεξάνδρος Μυλωνάς, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Νικήτας Τσακίρογλου κ.ά.

Ο Robert Wilson, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του κόσμου, εμπνέεται από το έπος του Ομήρου για να δημιουργήσει από την αρχή και εξ ολοκλήρου μία πρωτότυπη παράσταση για το Εθνικό Θέατρο (συμπαραγωγή με το Piccolo Teatro di Milano). Η παράσταση ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Θανάσης Ακκοκαλίδης, Γιώργος Γλάστρας, Ζέτα Δούκα, Σταύρος Ζαλμάς, Μαριάννα Καβαλιεράτου, Λυδία Κονιόρδου, Αλεξάνδρος Μυλωνάς, Μαρία Ναυπλιώτου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Τζαβάρας, Αποστόλης Τότσικας, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιωργής Τσαμπουράκης, Κοσμάς Φοντούκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.