Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets H Monopoly σε ψηφιακή έκδοση

H Monopoly σε ψηφιακή έκδοση

Αλήθεια, ποιος είναι ο στόχος ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού αν όχι η κατά μέτωπο αντιπαράθεση των παιχτών του; Και πόσο θα στερήσει σε απόλαυση μία digital εκδοχή της Monopoly, του πιο διάσηµου επιτραπέζιου παιχνιδιού στον κόσµο τα τελευταία 70 χρόνια. Εδώ και µερικές ηµέρες η νέα εκδοχή της, η Monopoly Live είναι γεγονός. Παρουσιάστηκε στη Γιορτή των Παιχνιδιών στη Νέα Υόρκη από την εταιρεία Hasbro, η οποία έχει αγοράσει τη Monopoly από τους ιδιοκτήτες της, την εταιρεία Parker Brothers, και εισάγει το περίφημο επιτραπέζιο στον κόσμο της τεχνολογίας και της εξέλιξης. Η πιο μεγάλη αλλαγή βέβαια αφορά τα ζάρια και τις κάρτες, δομικά στοιχεία του παιχνιδιού, που απλά θα εξαφανιστούν.
Πλέον, για όλα αποφασίζει ένας πύργος µε υπέρυθρες ακτίνες, ο οποίος υψώνεται στη µέση και δίνει εντολές από ένα µεγάφωνο. Αντί να ρίχνεις ζάρια, εισάγεις µια ηλεκτρονική κάρτα στον πύργο, ο οποίος – χάρη σ’ έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που αποφασίζει στην τύχη – διατάσσει πόσο πρέπει να προχωρήσεις. Τα µετρητά έχουν εξαφανιστεί, καθώς στην εποχή του ηλεκτρονικού εµπορίου η κάρτα χρησιµεύει αντί των µετρητών. Επιπλέον ο υπολογιστής ελέγχει µέσω των υπέρυθρων ακτίνων πόσα τετράγωνα προχωρεί κάθε παίκτης και κατακεραυνώνει όποιον προσπαθήσει να κλέψει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.