Αρχική Προτάσεις Αγοράς Happy 3D Puzzles: Μια νέα εμπειρία στα παζλ

Happy 3D Puzzles: Μια νέα εμπειρία στα παζλ

Το Happy Cube είναι πολύ περισσότερο από ένα παζλ. Αποτελεί μια πρόκληση για το μυαλό, εξασκεί αρκετές δεξιότητες και την δημιουργικότητά σας, σας δίνει ατελείωτη διασκέδαση την οποία μπορείτε να την μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Για να μην αναφέρουμε την υπερηφάνεια και τη χαρά που θα αισθανθείτε όταν τελειώσετε τον κύβο σας η την πολύχρωμη κυβική κατασκευή.

Το Happy Cube Family Collection αποτελείται από 24 πρωτότυπα σχέδια ομαδοποιημένα σε 4 ομάδες-σετ όλα με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας. Σε κάθε σειρά το μπλε σχέδιο είναι το πιο εύκολο ενώ το μοβ το δυσκολότερο. Η λύση ολόκληρης της σειράς θα είναι εξαιρετικά δύσκολη ακόμα και για τους πιο έμπειρους λύτες.

Υπάρχουν τρεις αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία. Η πρώτη αποστολή είναι η δημιουργία του κάθε κύβου ξεχωριστά. Στη δεύτερη που ακούγεται εύκολη αλλά δεν είναι, πρέπει να βάλετε όλες τις έδρες του κύβου πίσω στην επίπεδη βάση. Η τρίτη και η πιο ευφάνταστη αποστολή είναι η δημιουργία των τρισδιάστατων κατασκευών μια μοναδική ευκαιρία να καταπλήξτε τους φίλους και την οικογένεια σας με τα εντυπωσιακά αριστουργήματα σας!

Η συλλογή Happy Cube αποτελείται από τέσσερις σειρές :
Το Little Genius απευθύνεται στα παιδιά. Το Happy Cube είναι η πρωτότυπη έκδοση. Το Profi Cube και το Marble Cube είναι τα δυσκολότερα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Με κάθε σειρά και με κάθε κύβο στην σειρά, η πρόκληση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Η απόλυτη πρόκληση είναι να συνδυαστούν όλοι οι κύβοι σε μια πολυδιάστατη κατασκευή.
Για τα παιδία τις προσχολικής ηλικίας έχει ειδικά σχεδιαστεί με μεγαλύτερα κομμάτια, εύκολα παζλ και συμμετρικά σχέδια το Baubox.

Πληροφορίες: Εκδόσεις Μαθηματική Βιβλιοθήκη, www.vafeiadisbooks.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.