Αρχική InfoTeens Νέα Hard Rock Café: And the winner is…

Hard Rock Café: And the winner is…

Οι Mr. Highway Band βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους και σε μια ευκαιρία ζωής. Δικαιούνται, με άλλα λόγια, να ελπίζουν πως θα είναι εκείνοι που τελικά θα επικρατήσουν στο διεθνή διαγωνισμό Hard Rock's Global Battle of the Bands και θα αποκτήσουν το δικαίωμα να εμφανιστούν στη σκηνή του μουσικού festival Hard Rock Calling 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου δίπλα στον Bruce Springsteen & The E Street Band, τους Soundgarden και τον Paul Simon.
Οι νικητές της ελληνικής φάσης του Hard Rock Rising πρόκειται να διαγωνισθούν μαζί με άλλους 85 νικητές από τα υπόλοιπα Hard Rock Cafes όλου του κόσμου, σε μία παγκόσμια διαδικτυακή ψηφοφορία μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι 10 καλύτερες -για την ακρίβεια: οι πιο δημοφιλείς- μπάντες.
Στη συνέχεια, ένα panel από επαγγελματίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας πρόκειται να επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές, ο πρώτος εκ των οποίων πρόκειται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για την απόλυτη Rock Star εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής τους στο Hard Rock Calling 2012 (ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα κερδίσουν από $5,000 and $2,500, αντίστοιχα, σε ReverbNation PROMOTE IT credits).
Από τις 9 μέχρι τις 24 Απριλίου, οι fans της ελληνικής μπάντας μπορούν -μέσα από το http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/hardrockcafeathens-να ψηφίζουν και να κατεβάζουν δωρεάν το τραγούδι των Mr. Highway band, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν το καθαρόαιμα hard rock όνειρό τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.