Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Holmes Place Cool Summer Camp (20/6-28/7)

Holmes Place Cool Summer Camp (20/6-28/7)

Το Holmes Place Athens Club προσκαλεί τους μικρούς του φιλους να περάσουν ξέγνοιαστα καλοκαιρινά πρωινά και απογευματα, συμμετέχοντας στο Cool Summer Camp που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου μέχρι και Πέμπτη 28 Ιουλίου. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν διασκεδάζοντας, έχοντας επιλέξει κάποια από τις παρακάτω δραστηριότητες:

* Kids Tae Bo
* Kids Yoga
* Kids Sport
* Kids Ballet
* Kids Water Polo
* κολύμβηση!

Ακόμα και αν δεν είστε μέλη των clubs φέτος τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δραστηριότητες που το Holmes ετοίμασε γι’ αυτά.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημέρες & ώρες των μαθημάτων επικοινωνήστε τώρα με τη Reception του Holmes Place Athens Club: Εμπορικό Κέντρο “City Link”, Βουκουρεστίου και Σταδίου 4, 1ος όροφος, Αθήνα, τηλ. 210 3259400


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.