Αρχική Νέα Home event!Χοίροι VS Infokids-Party!

Home event!Χοίροι VS Infokids-Party!

infokids-partyΜας επιτέθηκαν χοίροι!

Ποιοι; Οι γνωστοί H1Ν1...

Και... καλά θα κάνουμε να μείνουμε σπίτι μας για το πρώτο Infokids Home event!

Μείνετε μαζί μας διαδικτυακά για να περάσουμε όμορφα και με ασφαλεία, έτσι;

Γιατί  των φρονίμων τα παιδιά... φροντίζουν -εκτός των άλλων- και να κρατούν μακριά τους ιούς και κάθε κίνδυνο γενικώς για να είναι πάντα καλά, εμείς (δίνοντας βάση και στην Εγκύκλιο του Υπουργείου, που συνιστά αποφυγή των γιορτών γι’ αυτή την περίοδο) θα αναβάλουμε προσωρινά το πάρτι μας για να είμαστε ασφαλείς. 

 Από κει και έπειτα, καλά να είμαστε, και θα δοθούν στο μέλλον (με τις Απόκριες πρώτες και καλύτερες) πολλές ευκαιρίες για πάρτι και γιορτές.

Εν τω μεταξύ, μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα δώρα που σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα κληρωθούν στη γιορτή μας, θα δοθούν σε εσάς μέσω διαγωνισμών που θα τρέχουν όλη αυτή την περίοδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.