Αρχική Famous Parents Η εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν που συζητήθηκε - Είναι τελικά έγκυος;

Η εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν που συζητήθηκε - Είναι τελικά έγκυος;

Τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, έβαλαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν με την κοινή τους δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ «The White Helmets» του Netflix στο Λονδίνο.

Μια δημόσια εμφάνιση που έχει κάνει τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης να έχουν πάρει φωτιά, αφού η φουσκωμένη κοιλιά της Αμάλ Αλαμουντίν δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη! Στις αρχές του Ιανουαρίου μάλιστα, η Daily Star του Λιβάνου είχε αναφέρει ότι η δικηγόρος είναι έγκυος, περιμένοντας δίδυμα τον Μάρτιο. Ωστόσο, ούτε το ζευγάρι, ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπος έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν από χθες το γύρο του κόσμου, όμως μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι φήμες περί εγκυμοσύνης ευσταθούν τελικά ή όχι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.