Αρχική InfoSchool Λύκειο Juvenes Translatores 2010: Νέος διαγωνισμός μετάφρασης για μαθητές λυκείου

Juvenes Translatores 2010: Νέος διαγωνισμός μετάφρασης για μαθητές λυκείου

Ύστερα από τρεις επιτυχείς διαγωνισμούς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διοργανώσει το νέο διαγωνισμό μετάφρασης JUVENES TRANSLATORES για τέταρτη φορά το 2010.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 17χρονους μαθητές Λυκείου απ’ όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι διαγωνιζόμενοι θα μεταφράσουν ένα κείμενο από μία επίσημη γλώσσα της ΕΕ σε μία άλλη. Οι επίσημες γλώσσες της ΕΕ είναι 23 και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέξουν το γλωσσικό ζεύγος.

Μεταφραστές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βαθμολογήσουν και θα επιλέξουν την καλύτερη μετάφραση κάθε κράτους μέλους. Οι νικητές θα προσκληθούν σε τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες!

Εγγραφή συμμετοχής στο διαγωνισμό μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου 2010 μέσω του ιστοτόπου: http://ec.europa.eu/translatores .

Ημερομηνία του διαγωνισμού: 23 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση των νικητών και τελετή απονομής των βραβείων: 1ο εξάμηνο 2011


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.