Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Θέατρο Badminton (19/3)

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Θέατρο Badminton (19/3)

Tο infokids σε συνεργασία με το Θέατρο Badminton δίνουν την δυνατότητα σε 5 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια διπλή προσκληση για να παρακολουθήσουν το μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη που θα θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ. Φίλοι και συνεργάτες του Μανώλη Ρασούλη θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή για να τραγουδήσουν τα αγαπημένα μας τραγούδια του στο θέατρο. Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο «Τα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού».

Λίγα λόγια για το αφιέρωμα:

Ο Μανώλης Ρασούλης (Ηράκλειο Κρήτης 1945-Θεσσαλονίκη 2011), στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ήρθε σαν σίφουνας στο ελληνικό τραγούδι. Κατάφερε εξ αρχής να γράψει δυνατούς, πρωτότυπους, αποφθεγματικούς, απλούς και κατανοητούς απ’ όλον τον κόσμο στίχους, χρησιμοποιώντας ωστόσο και πολλά λόγια στοιχεία, ενταγμένα όμως ουσιαστικά μέσα στα τραγούδια του, σαν αναπόσπαστα στοιχεία της δομής τους, που όχι μόνο δεν ενοχλούσαν αλλά φώτιζαν πολύ περισσότερο το περιεχόμενό τους.Είχε κατανοήσει πόση αμεσότητα, σοβαρότητα και δύναμη έκρυβαν οι στίχοι των παλιών λαϊκών τραγουδιών μέσα στην απλότητά τους. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη στιχουργική του πορεία: Επειδή του έδωσε όχι μόνο το δικαίωμα, αλλά και την δυνατότητα να γίνει δημιουργικός ανατροπέας και επομένως ουσιαστικός συνεχιστής του λαϊκού τραγουδιού. Γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν αλλάξει. Ο Ρασούλης διέθετε ένα εκρηκτικό ταλέντο και μια ευρύτατη καλλιέργεια. Όμως ταυτόχρονα υπήρξε ένα ανήσυχο πνεύμα, ένας ενεργός πολίτης, ένας μαχητής. Εξακολουθούσε να δηλώνει και να είναι αριστερός. Αντιμετώπισε το ελληνικό τραγούδι ως πολιτικό κατά βάση ζήτημα και αγωνίστηκε και μέσα από τους στίχους του με πολιτικούς όρους. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, πέρασαν αβίαστα, φυσιολογικά και μπορέσουμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο Ρασούλης.

Συντελεστές:

Αφηγήσεις: Βάσω Αλαγιάννη & Γ. Ι. Κοντογιάννης

Τη Λαϊκή ορχήστρα «ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ» διευθύνει ο Δημήτρης Μαργιολάς

Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Τραγουδούν: Πέτρος Βαγιόπουλος, Παντελής Θεοχαρίδης, Λάμπρος Καρελάς, Δημήτρης Κοντογιάννης, Χρήστος Νικολόπουλος, Νίκος Ξυδάκης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ορφέας Περίδης, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Σαρρής, Χανιώτες Ριζίτες


Πού
: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Πότε: 19 Μαρτίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων 10/15/20/25€
Προπώληση εισιτηρίων Τηλ.: 210 88 40 600| ticketnet.gr | viva.gr 13855

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Tο infokids σε συνεργασία με το Θέατρο Badminton δίνουν την δυνατότητα σε 5 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια διπλή προσκληση για να παρακολουθήσουν το μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη που θα θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ. Δεκτές συμμετοχές έως την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 11.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 442 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαριάννα Μωρογιάννη

2. Γιάννης Κουρής

3. Αθηνά Μπολιάρη

4. Πόπη Μοσχοπούλου

5. Ντίνα Κοέδρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.