Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 5 χαρτοκατασκευές Calafant για παιδιά από το Living Green!

Kερδίστε 5 χαρτοκατασκευές Calafant για παιδιά από το Living Green!

Το infokids.gr σε συνεργασία με το κατάστημα Living Green διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια χαρτοκατασκευή Calafant για παιδιά προσχολικής ηλικίας που τώρα αρχίζουν να πειραματίζονται με τη ζωγραφική. Οι χαρτοκατασκευές είναι διαθέσιμες σε 10 σχέδια: αεροπλάνο, καράβι, διαστημόπλοιο, δεινόσαυρος, πυροσβεστική, σπορ αυτοκίνητο, τροχόσπιτο, σπιτάκι άμαξα και περιπόλικο.

Λίγα λόγια για τις χαρτοκατασκευές:

Οι χαρτοκατασκευές Calafant είναι χάρτινες δημιουργικές κατασκευές που παευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι ιδανικές για δημιουργική απασχόληση σε παιδικά πάρτι και ταξίδια. Δεν χρειάζονται κόλλα για τη συναρμολόγηση και επιτρέπουν στους λιλιπούτειους ζωγράφους να εκφραστούν δημιουργικά, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 6 μη τοξικούς μαρκαδόρους. Οι χαρτοκατασκευές είναι διαθέσιμες σε 10 σχέδια: αεροπλάνο, καράβι, διαστημόπλοιο, δεινόσυαρος, πυροσβεστική, σπορ αυτοκίνητο, τροχόσπιτο, σπιτάκι άμαξα και περιπόλικο ενώ οι διαστάσεις κάθε χαρατοκατασκευής είναι περίπου 25 Χ 10 Χ 15 εκ (ανάλογα με το σχέδιο).
Κάθε χαρτοκατασκευή στοιχίζει 5,50 ευρώ.

Περισσότερες χαρτοκατασκευές μπορείτε να δείτε στο http://livingreen.gr/paidi-vrefika-proionta/xartokataskeyes-gia-paidia-dimioyrgika-paixnidia

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το κατάστημα Living Green σας προσφέρουν 5 χαρτοκατασκευές Calafant. Οι νικητές θα επιλέξουν ποιο από τα διαθέσιμα 10 σχέδια χαρτοκατασκευών επιθυμούν με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμoύς από το 1 ως το 556 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Tώρα ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

1. Γεωργία Ιμσιρίδου

2. Κων/νος Λαμπρινός

3. Έλενα Βολιώτη

4. Δημήτρης Γιαννουλάτος

5. Ιάσων Τσιτρόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.