Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Κυριακή, τα παιδιά διασκεδάζουν στο εργαστήρι αφήγησης λαϊκών παραμυθιών και δραστηριοτήτων (από 16/10)

Κάθε Κυριακή, τα παιδιά διασκεδάζουν στο εργαστήρι αφήγησης λαϊκών παραμυθιών και δραστηριοτήτων (από 16/10)

«Φορέσαμε ποδιά που έχει πάνω την Πούλια και τον Αυγερινό.Βάλαμε στη φωτιά ένα μαγικό τσουκάλι που βράζει παραμύθια και παραδοσιακούς σκοπούς…Θα σερβίρουμε στους μικρούς μας φίλους παιχνίδια που ‘’γαργαλούν’’ την φαντασία και χορταίνουν την δημιουργικότητα».

Κάθε Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι που θα επισκεφθούν την Κοινότητα Τέχνης Πράξης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό εργαστήρι με αφήγηση λαϊκών παραμυθιών και διαδραστικά παιχνίδια. Γνωρίζουν πανέξυπνα ζωάκια με ανθρώπινη λαλιά, τοσοδούληδες ήρωες, μαγικά αντικείμενα και πριγκίπισσες με βασιλόπουλα. Ύστερα, πάντα με αφορμή το παραμύθι, ακολουθούν παιχνίδια γνωριμίας, φαντασίας, συναισθημάτων αλλά και παιχνίδια με ρυθμό και μουσική. Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον ξεχωριστό κόσμο του λαϊκού παραμυθιού αλλά και των παραδοσιακών μελωδιών. Να εκφραστούν και να δημιουργήσουν μέσα από το παραμύθι. Μία ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης και γνώσης μέσα από την καλλιέργεια της φαντασίας.

Θεματική εργαστηρίου «Ζωάκια σε μαγικούς ρόλους»
Εισηγήτριες: Κωνσταντή Μαρία (μουσικός - αφηγήτρια)
Δημητροπούλου Ελένη (ηθοποιός - αφηγήτρια)

Έναρξη: 16 Οκτωβρίου (και κάθε Κυριακή)
Ώρες: 11:30 - 12:30 (τμήμα νηπίων)
12:30 - 13:30 (τμήμα για παιδιά δημοτικού)

Κόστος: Ελεύθερη συνεισφορά

Κρατήσεις : 6976083793, 6976941668

Κοινότητα Τέχνης Πράξης

Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.