Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 συσκευασία 12 μπαχαρικών προσφορά των Captain's

Κερδίστε 1 συσκευασία 12 μπαχαρικών προσφορά των Captain's

cloveGratedPackagesΌταν η καινοτομία συναντά την ποιότητα τότε το αποτέλεσμα είναι η νέα μοναδική σειρά μύλων Captain’s. Οι 12 μύλοι Captain’s Gold Class φτιαγμένοι με 100% φυσικά μπαχαρικά και μίγματα μπαχαρικών δίνουν γεύση και γκουρμέ διάθεση στο καθημερινό γεύμα. Οι νέοι μύλοι διπλής άλεσης Captain’s παρέχουν δύο διαφορετικές επιλογές αλέσματος, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να αποκτήσετε φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά με λεπτοκομμένο ή χονδροκομμένο κόκκο σύμφωνα με την προσωπική σας επιθυμία! Ενεργοποιήστε την άλεση για χονδρό κόκκο τραβώντας απλά το καπάκι επάνω ενώ για άλεση με λεπτό κόκκο σπρώξτε το καπάκι κάτω. Δύο διαφορετικές χρήσεις στο ίδιο προϊόν. Απλότητα και καινοτομία από την Captain’s.

cinnamon_glass

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία συσκευασία Captain’s Gold Class που περιέχει 12 μπαχαρικά προσφορά των Captain's. Η συσκευασία περιέχει κανέλα, κύμινο, λεμονοπίπερο, mix για κοτόπουλο, mix για μπάρμπεκιου, mix πιπεριών αρωματικό, mix πιπεριών, πιπέρι, πιπέρι καυτό, πορτοκαλοπίπερο, σκορδοπίπερο, αλάτι.

mills_pepper_mixPackages

Λίγα λόγια για την Captain's

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η οικογένεια Γιώτη δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εισαγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων. Σήμερα η εταιρία με την τεχνογνωσία 80 χρόνων, τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, το εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών marketing έχει εδραιώσει το brand Captain’s, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

logo

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή  25 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία συσκευασία Captain’s Gold Class που περιέχει 12 μπαχαρικά προσφορά των Captain's. Η συσκευασία περιέχει κανέλα, κύμινο, λεμονοπίπερο, mix για κοτόπουλο, mix για μπάρμπεκιου, mix πιπεριών αρωματικό, mix πιπεριών, πιπέρι, πιπέρι καυτό, πορτοκαλοπίπερο, σκορδοπίπερο, αλάτι
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.108 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Πόλυ Κουτσογιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.