Αρχική Νέα Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Η Τίνκερ Μπελ και οι Πειρατές» κι ενημερωθείτε απ’ τη Shiseido για την αντηλιακή προστασία!

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Η Τίνκερ Μπελ και οι Πειρατές» κι ενημερωθείτε απ’ τη Shiseido για την αντηλιακή προστασία!

tink_date_poster_web_use

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην περιπέτεια!

Η Disney παρουσιάζει την ταινία «Η Τίνκερ Μπελ και οι Πειρατές», μια μαγευτική ιστορία περιπέτειας και χαράς που αναδεικνύει την αξία της αληθινής παιδικής φιλίας. Η Shiseido,θα βρίσκεται στην πρεμιέρα της ταινίας προκειμένου να μιλήσει για μια άλλη φιλία, αυτή των παιδιών μας με τον ήλιο!

Την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην avant-premiere της νέας ταινίας της Disney στο Village Mall, θα παρακολουθήσετε σε 1η προβολή την μικρή ταινιούλα της Shiseido «Μια ιστορία για τον Ήλιο». Εδώ θα μάθετε μέσω παιχνιδιού στα παιδιά σας, πώς να προστατεύονται από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και θα λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές για να κάνετε τον ήλιο σύμμαχό σας!

Η ταινία «Μια ιστορία για τον Ήλιο» προβάλλεται στα πλαίσια της ενημερωτικής καμπάνιας της Shiseido «Ολοκληρωμένη Ενημέρωση. Ολοκληρωμένη Προστασία».
Δείτε στη σελίδα της Shiseido στο Facebook πώς θα γίνετε 1 από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε παρέα με τη Shiseido και τα παιδιά σας… μια μαγική περιπέτεια χαράς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.