Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ατελείωτα βήματα ανεμελιάς

Ατελείωτα βήματα ανεμελιάς


Η νέα συλλογή φθινόπωρο χειμώνας της Kickers είναι γεγονός! Τα Kickers φημίζονται για την ποιότητα, την άνεση και την ελευθερία που αντιπροσωπεύουν. Eίναι παπούτσια διαχρονικά, τα οποία με την ανθεκτικότητα τους, σας προκαλούν να τα φοράτε συνέχεια και για πολλά χρόνια!
Η νέα συνεργασία της Kickers με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία (R) για το φετινό χειμώνα προσδίδει μοναδική καινοτομία στα υποδήματα, με στόχο πάντα την άνεση και την ανθεκτικότητα σε όλες τις συνθήκες! Η τεχνολογία Gore-Tex(R) χαρακτηρίζεται από ένα υλικό που αποτελείται από μεμβάνες που αναπνέουν και προστατεύουν το παπούτσι σε αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνεση.

Μοντέρνα σχέδια, άνετα και αξιόπιστα υποδήματα που προστατεύουν και κρατούν σε σωστή στάση το πέλμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή βάδιση των μικρών που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα αλλά και των μεγαλύτερων που βρίσκονται μονίμως σε κίνηση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.