Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Lanes: Νέα Vitamin Crystals

Lanes: Νέα Vitamin Crystals

H Lanes, ανατρέπει τα δεδομένα στην αγορά των πολυβιταμινών με μία παγκόσμια καινοτομία, την πρώτη πολυβιταμίνη σε κρυσταλλική μορφή. Η Vitamin Crystals περιέχει 13 βιταμίνες, 4 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αναπληρώνουν τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού, σε συνδυασμό με τα γνωστά για τις τονωτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες εκχυλίσματα από Schisandra Berries και Guarana.

Χάρη στο μοναδικό αυτό συνδυασμό συστατικών, ένας φακελάκι την ημέρα θεωρείται ότι εξασφαλίζει διατροφική κάλυψη, άμεση τόνωση και πνευματική διαύγεια και όλα αυτά σε συνδυασμό με μία αληθινά εκρηκτική αίσθηση στο στόμα.

Το νέο Lanes Vitamin Crystals έρχεται να συμπληρώσει την αγαπημένη σειρά πολυβιταμινών της Lanes, Advance, Classic και 50+, η οποία με καινοτομικές συνθέσεις, μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, καλύπτει εδώ και χρόνια τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Τώρα καλύτερες από ποτέ, διαθέσιμες είτε σε καταπινόμενες είτε σε αναβράζουσες ταμπλέτες, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σύνθεση ή τη μορφή που σας ταιριάζει: τις Advance, με ενισχυμένη σύνθεση για maximum ενέργεια και τόνωση, τις Classic, με πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση για διατροφική κάλυψη και τις 50+, με εξειδικευμένη σύνθεση για άτομα άνω των 50 ετών, προσφέρονται δύναμη και αντοχή!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.