Αρχική Fun Time Mεταμορφώστε την παλιά λάμπα σε πιγκουίνο!

Mεταμορφώστε την παλιά λάμπα σε πιγκουίνο!

Όταν ο καιρός φοράει τη χειμωνιάτική του διάθεση, μικροί και μεγάλοι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο εντός σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις πολύτιμες οικογενειακές στιγμές για να φτιάξετε από κοινού μια κατασκευή που θα διακοσμήσει το χώρο αλλά θα σας διασκεδάσει. Τι λέτε λοιπόν να φτιάξουμε έναν πιγκουίνο από την παλιά λάμπα που κάηκε και μας πλέον άχρηστη;

Υλικά:

1 λάμπα
κόλλα
τέμπερες
χαρτόνι
πινέλο
ψαλίδι

Εκτέλεση:

Παίρνετε την παλιά λάμπα και την βάφετε με την τέμπερα στο χρώμα της αρεσκείας σας. Την αφήνετε να στεγνώσει και στο ενδιάμεσο κόβετε το χαρτόνι για να σχηματίζετε τα χέρια, τα πόδια, τα φτερά, και την μύτη του πιγκουίνου. Εν συνεχεία κολλάτε προσεκτικά τα χαρτονένια στοιχεία πάνω στην λάμπα. Με το πινελάκι ζωγραφίζετε το πρόσωπο και τις λεπτομέρειες που θέλετε να του προσθέσετε. Το αφήνετε να στεγνώσει. Ο πιγκουίνος σας είναι έτοιμος να στολίσει τη βιβλιοθήκη και το παιδικό σας δωμάτιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.