Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Mπικίνι που έγραψαν κινηματογραφική ιστορία

Mπικίνι που έγραψαν κινηματογραφική ιστορία

Η εμφάνιση μιας όμορφης διάσημης σταρ με μπικίνι στη μεγάλη οθόνη, ήταν ανέκαθεν γεγονός. Το κινηματογραφικό -καλοκαιρινό τους- αποτύπωμα έχουν αφήσει οι ωραίοι του παγκόσμιου σινεμά που άφησαν εκτεθειμένο το κορμί τους στην κάμερα. Από τον ασπρόμαυρο κινηματογράφο μέχρι τον σύγχρονο, οι εικόνες που θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε είναι ατέλειωτες. Επιλέξαμε με προσωπικό γούστο κι ελπίζουμε οι περισσότεροι να συμφωνήσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείτε να δείτε κι απόσπασμα από την ταινία!

[jj-ngg-jquery-carousel gallery="2" width="121" height="79" gap="4" wrap="last" scroll="5" visible="5" order="sortorder" auto="7"]


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.