Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς MealSnap από το iPhone για να μετράτε τις θερμίδες

MealSnap από το iPhone για να μετράτε τις θερμίδες

Όσοι χρήστες του iPhone ανησυχούν για τις θερμίδες που περιέχει το φαγητό τους θα μπορούν πλέον να το πληροφορούνται άμεσα χάρη σε μία νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε στην αγορά. Το κινητό τους θα φωτογραφίζει το γεύμα και σχεδόν αυτόματα θα εμφανίζεται η θερμιδική του αξία στην οθόνη του iPhone.

Η εφαρμογή ονομάζεται MealSnap και την κατασκεύασε η εταιρία DailyBurn, η οποία έχει κατασκευάσει κι άλλες εφαρμογές για iPhone.

Μάλιστα σύμφωναμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της DailyBurn η βάση δεδομένων μπορεί γρήγορα να αναγνωρίζει το είδος του φαγητού, πόσες θερμίδες περιέχει και το ποσοστό των πρωτεϊνών, του λίπους, των υδατανθράκων, των βιταμινών και ό,τι άλλο θέλει κάποιος να γνωρίζει.

Το MealSnap κοστίζει μόλις 2.99 δολάρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.