Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Μοναδικά δώρα αποκλειστικά για τους Έλληνες συνδρομητές του Xbox LIVE!

Μοναδικά δώρα αποκλειστικά για τους Έλληνες συνδρομητές του Xbox LIVE!

Ο εορτασμός για την άφιξη και στην Ελλάδα της δημοφιλέστερης online gaming πλατφόρμας δεν εξαντλείται στο παιχνίδι!

Οι φίλοι των videogames γιορτάζουν για την άφιξη το Xbox LIVE στην Ελλάδα. Ο πλέον καταξιωμένος προορισμός για περισσότερα από 25 εκατομμύρια gamers παγκοσμίως είναι διαθέσιμος και στην Ελλάδα, και για να το γιορτάσει η Microsoft σχεδίασε ειδικά για το Ελληνικό κοινό δύο μοναδικά δώρα!

Τα δύο μοναδικά αντικείμενα για να διακοσμήσετε το Avatar σας είναι μια παραδοσιακή ενδυμασία Τσολιά, και ένα γυναικείο κασκόλ στα γαλανόλευκα, τα χρώματα της Ελλάδας! Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν αυτά τα δύο αντικείμενα για να στολίσουν το Avatar στο Xbox 360 τους, είναι να αγοράσουν οποιαδήποτε νέα συνδρομή Xbox LIVE Gold Membership από το κατάστημα της επιλογής, σας έως τις 11 Ιανουαρίου 2011.

Με την ενεργοποίηση της συνδρομής οι χρήστες θα λάβουν έναν κωδικό από το Xbox LIVE, προκειμένου να παραλάβουν το δώρο της επιλογής τους. Έτσι, αν θέλετε να δώσετε Ελληνικό χρώμα στο Avatar σας, απλά γίνετε συνδρομητές στο Ελληνικό Xbox LIVE και η παραδοσιακή ενδυμασία του Τσολιά ή το γυναικείο γαλανόλευκο κασκόλ θα γίνουν δικά σας!
Πηγή: Microsoft


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.