Αρχική InfoTeens Sports Monster Energy Athens Supercross στο ΣΕΦ (6-9/10)

Monster Energy Athens Supercross στο ΣΕΦ (6-9/10)

Ανανεωμένο όσο ποτέ, το αγαπημένο event του ελληνικού κοινού, το Athens Supercross αποκτά ατμόσφαιρα από το αμερικανικό SX και το παγκόσμιο ΜΧ μπαίνοντας στην μεγάλη οικογένεια του Monster Energy για να αποτελέσει το εκρηκτικό φινάλε ενός πρωτότυπου 4ήμερου αφιερωμένου στην μοτοσυκλέτα στις 6,7,8,9 Οκτωβρίου στο οποίο θα προσέλθουν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες. Με καινούργια αγωνιστική δομή, νέα σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίαση, αναβάτες από όλον τον κόσμο, freestyle που θα κόψει ανάσες,  ΒΜΧ show, πολλή μουσική και δυνατά φώτα, το Monster Energy Athens Supercross θα φέρει στην αρένα του ΣΕΦ 3000 μ² επιλεγμένου χώματος ώστε να την μετατρέψει στην πλέον απαιτητική και θεαματική πίστα Supercross.
Στον υπερυψωμένο, πανοραμικό υπαίθριο χώρο που περιβάλλει το ΣΕΦ, θα λειτουργήσει έκθεση μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ με διάρκεια 4 ημέρες, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Το 4ήμερο «Festival Μοτοσυκλέτας 2011» χαρακτηρίζουν:

• Το Monster Energy Athens Supercross
• Έκθεση όλων των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών και σκούτερ
• Έκθεση αξεσουάρ βελτίωσης μοτοσυκλετών και ένδυσης/προστασίας μοτοσυκλετιστή
• Test rides
• Extreme Stunt Riding Show
• Indoor Trial
• BMX Show
• Διαγωνισμοί και κληρώσεις
• Συναυλίες
• Συζητήσεις με θέματα που αφορούν στην μοτοσυκλέτα και τον μοτοσυκλετιστή
• Ελεύθερη είσοδος στην έκθεση για τους θεατές του Monster Energy Athens Supercross
• Ελεύθερη είσοδος στην προκριματική διαδικασία του Monster Energy Athens Supercross την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου για τους επισκέπτες της έκθεσης

Η εμφάνιση του κορυφαίου οδηγού Supercross όλων των εποχών, του Αμερικανού Ricky Carmichael αναμένεται να αποτελέσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία και να θέσει νέα δεδομένα για τη μοτοσυκλέτα στη χώρα. Χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το οριακό στυλ οδήγησής του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να λάβουν το προσωπικό τους αυτόγραφο από έναν οδηγό ο οποίος με τα ανεπανάληπτα ρεκόρ του σε νίκες και πρωταθλήματα, έχει χαρακτηριστεί ως “The GOAT” (The Greatest Of All Time) δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών..

Πού: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Πότε:Πέμπτη 6 έως Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Είσοδος:5 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.