Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς NEOKATOIKEIN: Bazaar με εκπτώσεις έως και 70%

NEOKATOIKEIN: Bazaar με εκπτώσεις έως και 70%

Μεγάλο bazaar πραγματοποιείται μέχρι και το τέλος Μαρτίου στο κατάστημα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ της Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, με εκπτώσεις στην εκθεσιακή συλλογή των προϊόντων του, που φτάνουν μέχρι και 70%.

Το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ξεχωριστά και ποιοτικά έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα σε ανεπανάληπτες τιμές. Λίγο πριν τον ερχομό του Πάσχα, ανανεώστε το σπίτι σας με αναπαυτικούς καναπέδες, εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες, και μεγάλη ποικιλία χαλιών, μικροεπίπλων και οικιακών αντικειμένων.

Επισκεφτείτε άμεσα το κατάστημα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ του Κολωνακίου που βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου 48 και επωφεληθείτε του bazaar προσφορών στα εκθεσιακά προϊόντα, προσθέτοντας στο σπίτι σας πνοή αυθεντικού στυλ και σύγχρονου σχεδιασμού, με απίστευτα χαμηλό κόστος.

Πληροφορίες:210 6601 200 και www.neokatoikein.gr
Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 48, τηλ.: 2103628169, 2103648354


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.