Αρχική Προτάσεις Αγοράς Newbornwishes.com: “Η εμπειρία της Ελίνας – η δική μου λίστα βάπτισης για τον Κωστή!”

Newbornwishes.com: “Η εμπειρία της Ελίνας – η δική μου λίστα βάπτισης για τον Κωστή!”

Όταν βαπτίσαμε τον Κωστή μας, και αφού κανόνισα τις προσκλήσεις, τις μπομπονιέρες, τον στολισμό και το κάλεσμα που ακολούθησε, άρχισα να σκέφτομαι το πρακτικό κομμάτι. Οι καλεσμένοι ήταν από διάφορα μέρη της Αθήνας και η εμπειρία μου από την βάπτιση της κόρης μου πριν 2 χρόνια μου είχε δείξει ότι πολλά από τα δώρα που έλαβα έμειναν τελικά στο συρτάρι. Εξάλλου είχαμε τόσα πράγματα ήδη, που ήθελα απεγνωσμένα έναν τρόπο να επικοινωνήσω στους φίλους μου τι θέλω αλλά και τι χρειάζομαι. Έβρισκα άκομψο το να ζητήσω χρήματα και νομίζω έχανε και κάτι από την "μαγεία" των δώρων για ένα παιδί.

Μια φίλη, μου μίλησε για τη NewbornWishes και με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα είδα ότι είχε συγκεντρώσει πολλά από τα μαγαζιά που πραγματικά μου άρεσαν, ενώ βρήκα και άλλες ιδέες για πρωτότυπα δώρα. Έφτιαξα τη λίστα μου και την αποθήκευσα -ήταν πανεύκολο. Για να επικοινωνήσω τη λίστα βάπτισης σε συγγενείς και φίλους, γράψαμε ένα πολύ ωραίο κείμενο που μπήκε στην πρόσκληση και το στείλαμε και σε email. Ο Κωστής μιλούσε σε πρώτο πρόσωπο:

‘Αν θέλετε ιδέες για ρουχαλάκια που λατρεύω, παιχνίδια που θα με κρατήσουν απασχολημένο για ώρες αλλά και άλλα πράγματα που χρειάζονται ο μπαμπάς και η μαμά δείτε την λίστα μου ‘Η βάπτιση του Κωστή’ στην NewbornWishes. Αν πάλι έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας, μου αρέσουν πολύ και οι εκπλήξεις!’

Φυσικά και τη λίστα μου δεν την χρησιμοποίησαν όλοι, όπως οι μεγαλύτεροι που δεν γνώριζαν από internet. Οι περισσότεροι από τους φίλους μου όμως ενθουσιάστηκαν με το πόσο εύκολο ήταν και που μπόρεσαν να μου δώσουν ένα δώρο που πραγματικά ήθελα. Άσε και που γλίτωσαν τις βόλτες στα μαγαζιά – τις δικές τους και τις δικές μου!

Την ημέρα που επέλεξα, η NewbornWishes μου έστειλε όλα τα δώρα στο σπίτι με τις κάρτες ευχών από τον αποστολέα και με ένα μικρό προσωπικό δωράκι από αυτούς. Ήταν σαν να ανοίγω ένα τεράστιο kinder έκπληξη και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Φτιάξτε και εσείς τη δική σας λίστα βάπτισης κάνοντας κλικ στο www.newbornwishes.com/WishListProducts.aspx και δείτε πόσο εύκολο και διασκεδαστικό μπορεί να είναι! Για του γονείς που ψάχνουν έναν πρακτικό, διασκεδαστικό και κομψό τρόπο να επικοινωνήσουν στους καλεσμένους τους τα δώρα που χρειάζονται για την βάπτιση, η NewbornWishes τα έχει όλα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.