Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Nike+ FuelBand: Το απόλυτο αθλητικό gadget για όσους θέλουν να είναι σε φόρμα!

Nike+ FuelBand: Το απόλυτο αθλητικό gadget για όσους θέλουν να είναι σε φόρμα!

Η NIKE ανακοίνωσε την κυκλοφορία του NIKE+ FuelBand, ενός καινοτόμου περικάρπιου που παρακολουθεί και μετρά την καθημερινή κίνηση του σώματος με στόχο «να παρέχει κίνητρα και έμπνευση στους ανθρώπους για να γίνουν πιο δραστήριοι». Οι δραστηριότητες πλέον μετριούνται με μια νέα μονάδα μέτρησης που ονομάζεται NikeFuel: όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο περισσότερο NikeFuel κερδίζετε. Το NIKE+ FuelBand είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να φοριέται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ καταγράφει σε ημερήσια βάση το χρόνο, τις θερμίδες, τα βήματα αλλά και τα NikeFuel που κερδίζει ο κάτοχος του περικάρπιου.
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν καθημερινά ένα στόχο για το πόσο δραστήριοι θέλουν να είναι και ποια τιμή NikeFuel θέλουν να επιτύχουν. Το NIKE+ FuelBand εμφανίζει μια σειρά 20 φωτεινών ενδείξεων τύπου LED με χρώμα που ξεκινά από το κόκκινο και φτάνει έως το πράσινο καθώς ο χρήστης πλησιάζει στην επίτευξη του στόχου του. Το FuelBand συγχρονίζεται και με την ιστοσελίδα του Nike+ μέσω μιας ενσωματωμένης θύρας USB ή ασύρματα (με σύνδεση Bluetooth) με μια δωρεάν εφαρμογή για το iPhone, ώστε να καταγράφεται καθημερινά η δραστηριότητα και να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί την πρόοδό του. Το περιβάλλον της εφαρμογής παρέχει επίσης ενθαρρυντικά σχόλια και κίνητρα καθώς επιτυγχάνονται οι στόχοι.

Για τη χρήση του Nike+ FuelBand προαπαιτούνται:

• Υπολογιστής Macintosh ή PC με ενσωματωμένη θύρα USB. Λειτουργικό σύστημα Mac OS v 10.4 ή πιο πρόσφατο, Windows 7 ή Windows Vista (SP2) ή Windows XP (SP2)
• Πρόσβαση στο Internet (Συνιστάται ευρυζωνική πρόσβαση)
• Η προαιρετική εφαρμογή για φορητές συσκευές είναι διαθέσιμη στο iTunes App store. Για ενημερώσεις σε συμβατές φορητές συσκευές επισκεφθείτε το Nikeplus.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.