Αρχική Προτάσεις Αγοράς Notosbabylist: Φτιάξτε την προίκα του μωρού σας!

Notosbabylist: Φτιάξτε την προίκα του μωρού σας!

Μετά την επιτυχημένη notosWedding List, ήρθε και η σειρά της notosbabylist , της πιο ξεχωριστής λίστας γέννησης και βάπτισης. Τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome για ακόμη μια φορά ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών τους, δημιουργώντας για τους μελλοντικούς γονείς, την πιο πλούσια λίστα γέννησης και βάπτισης. Με περισσότερες από 1.000 μάρκες και 300.000 προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, αξεσουάρ, επίπλων, λευκών ειδών και διακοσμητικών, η notosbabylist καλύπτει όλες τις ανάγκες όσον αφορά στα ρουχαλάκια του μωρού σας, στη δημιουργία του δωματίου του, στον εξοπλισμό για τη βόλτα του και ό,τι άλλο συμπληρώνει τον μικρόκοσμο του νέου μέλους της οικογένειάς σας!
Tαυτόχρονα, προσφέρει προνόμια και παροχές όπως η δυνατότητα των προαγορών και η επιστροφή του 10% της αξίας των αγορών σας με τη notosplus Visa. Η notosbabylist είναι μία μοναδική υπηρεσία που μπορεί να ανοιχτεί σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries ή/και ειδών σπιτιού notoshome σε όλη την Ελλάδα από, πριν τη γέννηση μέχρι και πριν τη βάπτιση του μωρού σας. Στη notosbabylist συμμετέχουν τα πολυκαταστήματα notosgalleries της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Πάτρας και της Λάρισας και τα πολυκαταστήματα notoshome στην πλατεία Κοτζιά και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες www.notosgalleries.gr, www.notoshome.gr. και προσεχώς στο www.notosbabylist.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.