Αρχική Βιβλία "O Μπίλης Μπιζέλης: Το τζιπ της κυρίας Πατατέα"

"O Μπίλης Μπιζέλης: Το τζιπ της κυρίας Πατατέα"

Το τέταρτο βιβλίο της σειράς ο Μπίλη Μπιζέλης είναι γεγονός. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών επιστρέφει με νέες περιπέτειες, έτοιμος να καθηλώσει τους μικρού του φίλους. Πώς λύθηκε, τελικά, το πρόβλημα της κυρίας Πατατέα, που αναστάτωνε τη Λαχανίτσα με το τζιπ της; Κι ακόμα, ποια λύση βρήκαν ο Μπίλης κι ο Χρήστος για το εργοστάσιο ΦΡΙΤΟΠΑΤ, που μόλυνε την ατμόσφαιρα και τα υπόγεια νερά; Μήπως ο Άι Βασίλης ήξερε κάτι περισσότερο, όταν αποφάσισε να δωρίσει στους κατοίκους του χωριού από ένα ποδήλατο;
Ο παρουσιαστής της επιτυχημένης παιδικής εκπομπής Ουράνιο Τόξο που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ, Χρήστος Δημόπουλος, έγραψε ακόμα μια περιπέτεια για τον Μπίλη Μπιζέλη.
Μια πολυτελής, σκληρόδετη έκδοση με εικονογραφημένο παραμύθι και δραστηριότητες ώστε οι μικροί αναγνώστες να δώσουν ζωή στους αγαπημένους τους ήρωες.

ISBN: 978-960-9516-04-4
Εκδόσεις: Introbooks
Αριθμός σελίδων: 48
Τιμή: 13€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.