Αρχική Βιβλία O μπαμπάς μου είναι...

O μπαμπάς μου είναι...

Αφαιρετικές και ζωηρές σιλουέτες, ένας πατέρας και το παιδί του, παρουσιάζουν ποικίλες καταστάσεις της καθημερινής ζωής. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από δύο λέξεις: μπαμπάς-…(μπαμπάς αεροπλάνο, μπαμπάς πολυθρόνα, μπαμπάς γιατρός, μπαμπάς καρουζέλ) και μαρτυρά τις πολλαπλές μορφές ενός μπαμπά, άλλοτε χρήσιμου, απαραίτητου, σημαντικόυ, προστατευτικoύ, άλλοτε αστείου, διασκεδαστικόυ…
Ένα βιβλίο για να διαβαστεί μαζί με τον μπαμπά και το οποίο τα παιδιά θα ζητούν ξανά και ξανά. Ένα εικονολόγιο γεμάτο τρυφερότητα και χάδια, που θα συντροφεύσει τις προσωπικές στιγμές πατέρα παιδιού.Επίσης ένα βιβλίο σαν δώρο σ΄ έναν μπαμπά ή σ΄έναν μέλλοντα μπαμπά.

Εθνικό βραβείο εικονογράφησης Πορτογαλίας, ειδική διάκριση της επιτροπής, 2006.
2006 Βραβείο καλύτερα εικονογραφημένου βιβλίου απ΄ όλο τον κόσμο, του Ιδρύματος Βιβλίου του Leipzig, τιμητική διάκριση.

Συγγραφέας: Isabel Martins
Εκδόσεις: Κόκκινο
ISBN : 978-960-99501-5-2
Σελίδες: 28
Τιμή : € 10,90


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.