Αρχική Νέα O Μπόμπ, ο Πάτρικ και η Ντόρα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Χαλανδρίου

O Μπόμπ, ο Πάτρικ και η Ντόρα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Χαλανδρίου

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Nickelodeon θα είναι για πρώτη φορά κοντά στα παιδιά, έτσι ώστε να τους χαρίσουν χαμόγελα και να δημιουργήσουν μαζί με τους δημότες Χαλανδρίου την πιο εορταστική ατμόσφαιρα φέτος τα Χριστούγεννα!
Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ο Δήμος Χαλανδρίου θα παρουσιάσει μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην οποία πρόκειται να κλέψουν την παράσταση ο Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με τον κολλητό του Πάτρικ και η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια.

Το γιορτινό ραντεβού με όλους του δημότες Χαλανδρίου θα δοθεί στις 18.00 στην πλατεία Δούρου, όπου θα ξεκινήσει μια ζωηρή μουσικό-θεατρική Χριστουγεννιάτικη παρέλαση μαζί με τους αγαπημένους χαρακτήρες του Nickelodeon! Μισή ώρα αργότερα και αφού όλη η πομπή μαζί με τις μασκότ του Μπομπ, του Πάτρικ και της Ντόρας έχουν παρελάσει μέσα από ένα εορταστικό σύννεφο από ασημένια κομφετί θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Εκεί θα περιμένει όλους τους παρευρισκόμενους ένα μουσικό θέαμα έκπληξη, το οποίο θα κορυφωθεί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Κάντε μια βόλτα λοιπόν από την πλατεία Δούρου, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 18.00 και δείτε από κοντά τον Μπομπ μαζί με τον κολλητό του Πάτρικ και την Ντόρα να παρελαύνουν στην πιο γιορτινή παρέλαση των φετινών Χριστουγέννων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.