Αρχική InfoTeens Style O Jude Law είναι Vogue!

O Jude Law είναι Vogue!

Την πρώτη της συλλογή οπτικών για τον άνδρα λανσάρεi η Vogue Eyewear και δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερο πρωταγωνιστή από τον γοητευτικό Jude Law. Μοντέρνος αλλά διαχρονικός, ξεχωρίζει παρά την απλότητά του, με έντονη προσωπική ταυτότητα, επίγνωση του εαυτού του και του κόσμου γύρω του, καθορίζεται από πραγματικές και καθολικές αξίες, χωρίς να παρασύρεται από τάσεις της στιγμής.

Ολόκληρη η νέα συλλογή, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα οράσεως και ηλίου, αλλά και όλο το υλικό της καμπάνιας είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα www.vogue-eyewear.com, ενώ μπορείτε να δείτε και ένα απολαυστικό βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.