Αρχική Διαγωνισμοί O Max και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 2 τυχερούς μία εβδομάδα γεμάτη καλοκαιρινό παιχνίδι στo Camp στη South Coast (A’ Πλαζ Βούλας), αξίας 190€

O Max και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 2 τυχερούς μία εβδομάδα γεμάτη καλοκαιρινό παιχνίδι στo Camp στη South Coast (A’ Πλαζ Βούλας), αξίας 190€

Το καλοκαίρι έφτασε, τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά είναι έτοιμα να ξεχυθούν στις παραλίες για πολύ παιχνίδι! Για αυτό ο Max και το Παιχνιδαγωγείο, χαρίζουν σε 2 τυχερά παιδιά (ηλικίας 5 -11 χρονών) από 1 εβδομάδα καλοκαιρινού Camp στο καθένα (για τις εβδομάδες 2 Ιουλίου-6 Ιουλίου και 9 Ιουλίου-13 Ιουλίου αντίστοιχα), για να απολαύσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς, απόλαυσης και γέλιου, σ’ έναν οργανωμένο χώρο με πλούσια φυσική σκιά στη South Coast (Α' Πλαζ Βούλας).

Λίγα λόγια για το summer camp:

Το αγαπημένο μας Παιχνιδαγωγείο θα πραγματοποιήσει καλοκαιρινό Camp στη South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας), για παιδιά 5 έως 11 χρονών. Σκοπός του summer camp είναι η δημιουργία μιας παρέας με στόχο τη διασκέδαση και τις ομαδικές εξερευνήσεις στα αθλητικά παιχνίδια με beach volley και beach soccer, στο νερό με κολύμπι και στην άμμο με κάστρα, στη δημιουργικότητα με εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευές, στη φυσική ζωή και την ανακάλυψη με παιχνίδια λογικής, επιτραπέζια και παραμύθια κάτω από τα πεύκα και τέλος στα κινητικά παιχνίδια και τη μουσική, με πολύ γέλιο και πρόκληση! Το πρόγραμμα σχεδιάζεται από παιδαγωγούς και υλοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, τους παιχνιδαγωγούς και αφορά σε ολιγομελή τμήματα.Οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.

To πρόγραμμα του Camp και οι τιμές κάθε περιόδου διαμορφώνονται ως εξής:

• 18 Ιουνίου-22 Ιουνίου — 1 εβδομάδα 190€
• 25 Ιουνίου-29 Ιουνίου — 2 εβδομάδες 340€
• 2 Ιουλίου-6 Ιουλίου — 3 εβδομάδες 490€
• 9 Ιουλίου-13 Ιουλίου — 4 εβδομάδες 640€
• 16 Ιουλίου-20 Ιουλίου — 5 εβδομάδες 780€

*Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00-16:00 *Παρέχεται 10% έκπτωση στα αδέλφια.
*Στις τιμές περιλαμβάνεται φαγητό (δεκατιανό και ελαφρύ γεύμα).

Στην παρέα μας θα είναι και ο Max!

Ωρολόγιο Ημερήσιο Πρόγραμμα

8.00- 9.00: Προσέλευση των παιδιών
9.00-11.00: Αθλητικά παιχνίδια και δραστηριότητες κίνησης, κολύμπι
11.00-11.30: Δεκατιανό
11.30-13.30: Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια εξερεύνησης, μουσική και χορός.
13.30-14.00: Ελαφρύ γεύμα
14.00-15.00: Δραστηριότητες ατομικής επιλογής, επιτραπέζια παραδοσιακά και ομαδικά παιχνίδια, παραμύθια και εκπλήξεις!
15.00-16.00: Συνέχεια της προηγούμενης δραστηριότητας και διάστημα αναχώρησης.

Το πρόγραμμα προβλέπει ασφαλιστική κάλυψη και ο χώρος διαθέτει τουαλέτες και ντουζ, γιατρό, ναυαγοσώστες και πλούσια φυσική σκιά.

Για πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνήστε στο 210 6724288
Ημέρες επικοινωνίας: Τρίτη έως Παρασκευή, Ώρες επικοινωνίας: 10.30 έως 15.30
Email: southcamp@south-coast.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 15.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

* Mε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συναινείτε για την παραχώρηση των στοιχείων σας στη διοργανώτρια εταιρεία για μελλοντική ενημέρωση των δράσεών της.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 102 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές μας που θα παρακολοουθήσουν το θερινό camp στη στη South Coast (A’ Πλαζ Βούλας) είναι:

1. Βασιλική Στρατάκη

2. Λένα Πάντου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.