Αρχική InfoDad Όλες οι τρυφερές στιγμές της πατρότητας σε ένα συγκινητικό βίντεο!

Όλες οι τρυφερές στιγμές της πατρότητας σε ένα συγκινητικό βίντεο!

dad_and_baby2"Για όλες τις φορές που είναι δίπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε, δεν ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε την ύπαρξή τους;".

Αυτό είναι το μήνυμα που προωθεί φέτος η διαφημιστική καμπάνια "Calls For Dad" της Dove Men+Care στα πλαίσια της Γιορτής του Πατέρα την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο "τα 3/4 των μπαμπάδων αισθάνονται ότι είναι υπεύθυνοι για τη συναισθηματική ευημερία των παιδιών τους. Ωστόσο μόνο το 20% αυτών βλέπουν το ρόλο τους να αντικατοπτρίζεται δεόντως από τα μέσα ενημέρωσης. Ήρθε η ώρα να κοινοποιήσουμε τις τρυφερές στιγμές της πατρότητας που συνήθως παραβλέπονται".

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.