Αρχική Προτάσεις Αγοράς Omega: Νέος χώρος γαστρονομίας στο Costa Navarino

Omega: Νέος χώρος γαστρονομίας στο Costa Navarino

Η Costa Navarino παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της, εμπλουτίζοντας τις επιλογές στις οποίες συγκαταλέγονται αυθεντικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και κουζίνα από όλο τον κόσμο. Το Omega με την υποστήριξη των εταιρειών Gaea και Gaggenau Neff ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 2 Ιουλίου και περιλαμβάνει μενού βασισμένα στην «Δίαιτα Ωμέγα».
Οι προτάσεις του Omega, βασίζονται κυρίως σε τοπικά και εποχιακά συστατικά, καθώς και σε προϊόντα από τους κήπους με βότανα και λαχανικά της Costa Navarino. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν ισορροπημένη αναλογία σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, η οποία συναντάται στην παραδοσιακή διατροφή των Ελλήνων εδώ και αιώνες. Η συγκεκριμένη διατροφή για την οποία όλες οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν τα οφέλη της, περιλαμβάνει πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ξηρούς καρπούς, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αυγά και κρέας από ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα, αρνιά, κουνέλια και βοοειδή, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και μικρή κατανάλωση κρασιού ημερησίως.
Το εστιατόριο Omega θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες της Costa Navarino, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μαθήματα μαγειρικής που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα από τους ακόλουθους διακεκριμένους chef που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:
Host Chef: Δόξης Μπεκρής – Executive Chef, Starwood Hotels and Resorts, Costa Navarino (2-17 Ιουλίου)
Guest Chefs: Χριστόφορος Πέσκιας – Π Box (20-30 Ιουλίου), Κωνσταντίνα Φάκλαρη – Selene (31 Ιουλίου-2 Αυγούστου & 10-13 Αυγούστου), Theodore Kyriakou – Μore, Λονδίνο (3-9 Αυγούστου), Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος - Funky Gourmet (16-29 Αυγούστου).

Το Omega φιλοδοξεί να αποτελέσει καταλύτη για την ενθάρρυνση των τοπικών καλλιεργητών να επιστρέψουν στην φυσική και βιώσιμη καλλιέργεια, που για αιώνες παρείχε στους Έλληνες μία ισορροπημένη διατροφή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.