Ομελέτα μανιταριών στο φούρνο

Όταν δεν έχετε πολύ χρόνο για να μαγειρέψετε ή θέλετε να κάνετε εκκαθάριση στα λαχανικά που έχετε στο ψυγείο, η ομελέτα είναι η γευστική λύση που χρειάζεστε. Μπορείτε να την δημιουργήσετε τη δική σας γεσυτική πρόταση ακολουθώντας τα υλικά που έχετε.

Υλικά:

8 κουταλιές ελαιόλαδο
12 αβγά
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο,
6 µανιτάρια κοµµένα σε φέτες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ανάβετε το φούρνο στο γκριλ. Σε ένα τηγάνι (που να µπαίνει στο φούρνο) βάζετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε δύο κουταλιές µανιτάρι και µια κουταλιά κρεµµύδι. Παράλληλα, σε ένα µπολ σπάτε 3 αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε. Αδειάζετε το αβγό στο τηγάνι και χαµηλώνετε την εστία. Μετά από 2-3 λεπτά ανοίγετε το φούρνο και τοποθετείτε το τηγάνι στην υψηλή σχάρα κοντά στο γκριλ. Ψήνετε για ακόµα 2 λεπτά και σερβίρετε αµέσως. Επαναλάβετε το ίδιο µέχρι να τελειώσουν τα υλικά.