Αρχική Προτάσεις Αγοράς Persil baby & Persil kids: Ασφάλεια & απόλυτη καθαριότητα για τα ρούχα τους!

Persil baby & Persil kids: Ασφάλεια & απόλυτη καθαριότητα για τα ρούχα τους!

Τα νέα απορρυπαντικά Persil baby & Persil kids σέβονται τη βρεφική και παιδική επιδερμίδα αλλά όχι τους λεκέδες. Ήρθαν για να προσφέρουν καθαριότητα στα ρούχα και να προστατέψουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών σας στην πιο τρυφερή τους ηλικία, 0-6 ετών. Με το νέο βρεφικό και παιδικό απορρυπαντικό Persil μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας τον ιδανικό συνδυασμό καθαριότητας και φροντίδας από την πρώτη στιγμή. Κυκλοφορούν σε υγρή μορφή και σκόνη.

Με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη στο τρυφερό μωρουδιακό δέρμα, η Henkel δημιούργησε το νέο Persil Baby για να προσφέρετε στο μωράκι σας την ασφάλεια και την προστασία που τόσο πολύ χρειάζεται. Το Persil Baby, χωρίς αλλεργιογόνα αρωματικά συστατικά, χωρίς χλώριο και χρώμα, προστατεύει το δερματάκι του μωρού σας τρυφερά και κάνει τα ρουχαλάκια του αξεπέραστα απαλά και καθαρά, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό καθαριότητας και φροντίδας. Το Persil Baby προσφέρει τέλεια καθαριότητα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους ερεθισμών σε υγιή δέρματα, καθώς δεν αφήνει κατάλοιπα στα βρεφικά ρουχαλάκια.

Και μετά τι ; Καθώς το παιδί σας θα μεγαλώνει, το δερματάκι του θα αρχίζει σταδιακά να προσαρμόζεται στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Μέχρι όμως την ηλικία των 6 ετών, η επιδερμίδα του παραμένει ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντίδα και προστασία. Παράλληλα, οι δραστηριότητές του θα αυξάνονται και οι λεκέδες στα ρούχα του θα γίνονται περισσότεροι, συχνότεροι και πιο δύσκολοι. Τώρα χρειάζεστε ένα απορρυπαντικό μεγάλης καθαριστικής δύναμης, με σεβασμό στην παιδική επιδερμίδα. Το Persil Kids, χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, καθαρίζει αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα σέβεται την επιδερμίδα του παιδιού σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.