Αρχική InfoTeens Νέα "Photograff 2" από το Stigma Lab, την Πρώτη Στέγη Τέχνης του Δρόμου

"Photograff 2" από το Stigma Lab, την Πρώτη Στέγη Τέχνης του Δρόμου

Το Stigma Lab αγνοώντας τα σημεία των καιρών αγκαλιάζει το Graffiti και το Street Art σαν μία κολεκτίβα ανθρώπων με διαφορετικές συντεταγμένες, αλλά με κοινή την ανάγκη για έκφραση μέσα από την τέχνη, τέχνη που απορρέει μέσα από τους δρόμους που ζούμε, τέχνη που προέρχεται μέσα από τις εμπειρίες μας και όχι μέσα από αποστειρωμένα περιβάλλοντα.

Το εγχείρημα θεσμοθέτησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης (Photograff) σε ετήσια βάση επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά και φέτος τον Σεπτέμβριο με σκοπό οι καλλιτέχνες που δημιουργούν με φόντο το μουντό αστικό περιβάλλον να έχουν την δυνατότητα έκθεσης των έργων τους στη μορφή που τα αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η ζωή των έργων που δημιουργούνται στο δρόμο και απευθύνονται σε όποιον βαδίζει σε αυτόν είναι επισφαλής και συνήθως μικρή, καθώς είναι εκτεθειμένα σε οποιαδήποτε επέμβαση. O μόνος πιστός μάρτυρας των πεπραγμένων είναι η φωτογραφία.

Mε αφορμή την έκθεση PhotoGraff, η Πρώτη Στέγη της Τέχνης του Δρόμου καλεί όσους δημιουργούς ή φωτογράφους το επιθυμούν να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους στην έκθεση με θέμα το Urban Painting , Graffiti & Street Art.


Η έκθεση θα διαρκέσει έως 25 Σεπτεμβρίου.
Διεύθυνση: Ανδρέα Μεταξά 4 , Εξάρχεια.
Ώρες Λειτουργίας : 12:00 - 21:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972087530 / 6948485845

Facebook: www.facebook.com/stigmasquad
Event: www.facebook.com/events/284548724986041/
Email: info@stigmalab.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.