Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Πυρετός στην εγκυμοσύνη - Πως επηρεάζει το έμβρυο

Πυρετός στην εγκυμοσύνη - Πως επηρεάζει το έμβρυο

ponokefalos_egkimosiniΚατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να ανέβει λίγο η θερμοκρασία του σώματος κάτι το οποίο αποτελεί συνήθες σύμπτωμα, αλλά αν ανεβάσεις πυρετό καλό είναι να ζητήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου.

Μπορεί να συμβεί τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης να μη νιώθεις πολύ καλά και να έχεις λίγο πυρετό, αλλά μην ανησυχείς! Αν είσαι έγκυος και το θερμόμετρο ανέβει λίγο, ο γιατρός σου θα σε συμβουλέψει αν χρειάζεται να πάρεις κάποιο αντιπυρετικό για να νιώσεις καλύτερα, όπως διαβάζουμε στο www.prenatal.grΥπάρχουν κάποια φάρμακα που μπορείς να πάρεις, όπως η παρακεταμόλη, αλλά μπορείς να προσανατολιστείς και στα ομοιοπαθητικά προϊόντα που δεν έχουν καθόλου αντενδείξεις για εσένα και για το παιδί σου, αν τα παίρνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Δεν είναι καλή ιδέα να αποφασίζεις μόνη σου αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή της ζωής σου. Να ζητάς πάντα τη συμβουλή του οικογενειακού γιατρού σου ή του γυναικολόγου σου που γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό και θα σου συστήσει την καλύτερη θεραπεία. Για την πρόληψη μπορείς - πάντα με τη συμβουλή του γιατρού σου - να πάρεις συμπληρώματα διατροφής όπως βιταμίνες: οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και η βιταμίνη C ενισχύουν το ανοσοποιητικό και είναι εξαιρετικοί σύμμαχοι.

Τέλος, το καλύτερο φάρμακο είναι πολλή φροντίδα και τρυφερότητα από τον μέλλοντα μπαμπά που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.